Iniesta utburen på bår

Barcelonas spelgeni Andrés Iniesta bars ut på bår efter bara tolv minuters spel i ligamatchen borta mot Valencia, efter att ha drabbats av vad som såg ut att vara en knäskada.(TT)
Publicerad 22 oktober 2016

Iniesta fick en tackling av hemmalagets Martin Montoya, med förflutet i Barcelona, och blev liggande i gräset samtidigt som han vred sig i plågor och tog sig mot högerknät.

32-årige Iniesta lämnade planen med tårar i ögonen. Barcelona vann till slut matchen med 3-2, efter att Lionel Messi satt en avgörande straff i slutsekunderna. I samband med målfirandet kastades en flaska mot Barcelonaspelarna, varav flera föll till marken. Neymar såg ut att få mest ont, och det var rejält upprörda känslor på Mestalla.

Barcelonas skadelista är nu lång. I onsdagens Champions League-match mot Manchester City tvingades både Gerard Piqué och Jordi Alba kliva av, och sedan tidigare är målvakten Jasper Cillessen indisponibel.