Hutchings avgjorde för Björklöven

3-1 i slutet av andra perioden. 4-1 i början av tredje. Alex Hutchings två mål avgjorde tabellnian Björklövens hemmamöte med tvåan Oskarshamn. 5-1-segern inleddes med att Jacob Andersson satte 1-0 i powerplay efter 7. 34 av första perioden. 1. 47 in i andra ökade Axel Ottosson på till 2-0.(TT)
Publicerad 13 december 2017

3-1 i slutet av andra perioden. 4-1 i början av tredje. Alex Hutchings två mål avgjorde tabellnian Björklövens hemmamöte med tvåan Oskarshamn.

5-1-segern inleddes med att Jacob Andersson satte 1-0 i powerplay efter 7.34 av första perioden. 1.47 in i andra ökade Axel Ottosson på till 2-0. Joakim Hagelin gav sedan gästerna lite kontakt och hopp med reduceringen till 1-2, men i stället för en kvitteringspuck klev den 27-årige kanadensaren Alex Hutchings fram, satte dit två bakom målvakten Adam Werner och ordnade Björklövens ryck fram till tre nya poäng.

Förlust blev det även för Pantern. Hemmamötet med Almtuna slutade 0-2. Fredrik Forsberg och Jakob Ragnarsson avgjorde matchen i andra perioden.

Timrå toppar hockeyallsvenskan före Oskarshamn, Almtuna och Leksand.