Holtby räddade Hamburg

Hamburg vann måstematchen hemma mot Freiburg i kampen om att slippa nedflyttning från Bundesliga. Lewis Holtby gjorde matchens enda mål i den 54:e minuten. Hamburg är kvar under strecket, men har nu fem poäng upp till Freiburg över nedflyttningsstrecket med tre matcher kvar att spela.(TT)
Publicerad 21 april 2018

Hamburg vann måstematchen hemma mot Freiburg i kampen om att slippa nedflyttning från Bundesliga. Lewis Holtby gjorde matchens enda mål i den 54:e minuten.

Hamburg är kvar under strecket, men har nu fem poäng upp till Freiburg över nedflyttningsstrecket med tre matcher kvar att spela. Hamburg har aldrig åkt ur den högsta serien i Tyskland.

Den svenske landslagsmittfältaren Albin Ekdal byttes in i den 74:e minuten.

Hoffenheim körde över Leipzig med 5-2 på bortaplan. Leipzig-anfallaren Emil Forsberg blev utvisad i början av andra halvlek. Då ledde redan Hoffenheim med 3-0.