Higuains mardröm mot gamla laget

Milans nyförvärv Gonzalo Higuain hade ingen lyckad kväll mot sitt gamla lag Juventus. Den argentinske anfallaren missade först en straff i den första halvleken och visades sedan ut i andra.(TT)
Publicerad 11 november 2018

Milans nyförvärv Gonzalo Higuain hade ingen lyckad kväll mot sitt gamla lag Juventus.

Den argentinske anfallaren missade först en straff i den första halvleken och visades sedan ut i andra.

Laget förlorade dessutom hemmamatchen mot Juventus med 0-2 efter att Cristiano Ronaldo gjort gästernas andra mål i den 81:e minuten.

Higuain fick sitt röda kort två minuter senare när han skällde ut domaren efter att ha fått en varning.

Juventus leder Serie A sex poäng före Napoli medan Milan halkar ner till en femte plats i tabellen.