Helander bidrog till halv skräll

Den svenska mittbacken Filip Helander gjorde sitt andra mål för Verona när han nickade in 1-1 hemma mot Inter i serie A-fotbollen. Därmed bidrog den förre Malmö FF-spelaren i högsta grad till att Inter tappade ytterligare mark i ligatoppen. Matchen slutade 3-3.(TT)
Publicerad 7 februari 2016

Colombianen Jeison Murillo gav gästerna ledningen i den åttonde minuten men Verona vände till 2-1 på fyra minuter, genom Helander och Eros Pisano. Luca Marrone låg bakom båda målen och hade ytterligare en assist på lager. Den bäddade för moldaven Artur Ionita, som satte 3-1 för ligajumbon i den 57:e minuten, men någon andra seger för säsongen blev det inte.

Inter räddade en poäng tack vare mål av argentinaren Mauro Icardi (61:a) och kroaten Ivan Perisic (78:e).

I toppen tog serieledaren Napoli tre nya poäng i och med 1-0-segern - Gonzalo Higuain avgjorde på straff - hemma mot Carpi. Juventus fortsätter vara två poäng bakom efter 2-0 borta mot Frosinone.