Arvidsson gjorde sitt andra hattrick i NHL

Viktor Arvidsson gjorde NHL-karriärens andra hattrick när Nashville besegrade Washington med 7-2. - Det kändes såklart bra. Det var överhuvudtaget roligt i kväll, säger han. Nashville dominerade hemma mot de regerande mästarna Washington.(TT)
Publicerad 16 januari 2019

Nashville dominerade hemma mot de regerande mästarna Washington.

Arvidsson sköt matchens första skott och gjorde första målet efter knappt fyra minuters spel, på assist av Mattias Ekholm och Filip Forsberg.

När andra perioden var slut hade Arvidsson gjort två mål till och Nashville gått till en 6-1-ledning.

””

Är helt återställd

I början av tredje drämde Calle Järnkrok till med 7-1 till Nashville. Bortalagets T J Oshie reducerade till 7-2 med drygt tre minuter kvar att spela.

””

Zibanejad tvåmålsskytt

En annan svensk som hade mål- och poängfest i NHL var New York Rangers Mika Zibanejad. Han gjorde två mål och två assist när Rangers besegrade Carolina med 6-2.

””

Inför matchen hade Rangers förlorat sex av sju matcher. Men hemmasegern mot Carolina var ingen skräll - Carolina har inte vunnit i Madison Square Garden sedan 2011 och åkte nu på den 16:e raka förlusten borta mot Rangers.

Rättad: I en tidigare version saknades förnamnet på Viktor Arvidsson.