TT-Sport

Håkansson missar hela säsongen

TT-Sport Artikeln publicerades

Trelleborgs FF är åter i fotbollsallsvenskan till i år. Men redan innan säsongen ens har dragit igång har TFF drabbats av två tunga skadeavbräck. I början av februari slet skyttekungen Salif Camara Jönsson av hälsenan och blir borta stora delar av säsongen.(TT)

Trelleborgs FF är åter i fotbollsallsvenskan till i år. Men redan innan säsongen ens har dragit igång har TFF drabbats av två tunga skadeavbräck. I början av februari slet skyttekungen Salif Camara Jönsson av hälsenan och blir borta stora delar av säsongen. Och nu står det klart att yttermittfältaren Mattias Håkansson blir borta hela året på grund av en korsbandsskada, meddelar Trelleborg på sin webbplats.

– Det är väldigt tragiskt för honom att missa det här nu så tätt inpå. För vår del är det också ett avbräck, vi tappar en duktig spelare som börjat säsongen bra och gjort fina prestationer. Dessutom tappar vi den snabbheten och spetsen som han har och som vi väldigt gärna skulle vilja ha i vissa matcher, säger tränaren Patrick Winqvist till Trelleborgs Allehanda.

25-årige Håkansson gjorde 15 starter och tolv inhopp för TFF i superettan i fjol.