Guidetti startade när Celta vann

För första gången sedan han kom till klubben fick landslagsanfallaren John Guidetti chansen från start i ligaspelet för Celta Vigo. Svensken blev mållös, och var relativt anonym i de 79 minuter han spelade - men Celta kunde ändå vinna med 2-1 hemma mot Gijon och därmed bryta den två matchers långa förlustsviten.(TT)
Publicerad 28 november 2015

Celta tog ledningen i den 16:e minuten då Fabián Orellana hittade rätt. Gijon kvitterade med 25 minuter kvar och såg länge ut att få med sig en poäng. Men i den 84:e minuten gjorde Nolito 2-1 för hemmalaget, som också blev slutresultatet.

Tidigare på lördagen besegrade ligaledaren Barcelona Real Sociedad med hela 4-0. Neymar gjorde två av målen.