Gais vann "årets viktigaste match"

Efter sex matcher utan vinst fick Gais jubla igen. 3-1-segern mot nästjumbon Landskrona lyfte dessutom laget en bit från strecket för negativ kvalplats.(TT)
Publicerad 20 oktober 2018

Göteborgsklubben hade gratis inträde till hemmamatchen som de själva kallade "årets viktigaste match" och storpubliken, 5 092, fick se Edin Hamidovic bli stor matchhjälte.

Han gjorde först 1-0 strax innan paus och ökade på till 2-0 en bit in i andra halvlek. Sadat Karim reducerade till 2-1 i den 73:e minuten men Dusan Djuric sänkte snabbt gästernas hopp med sitt 3-1-mål med tio minuter kvar.

Öster vann sin match borta mot Degerfors också med 3-1.