Frankrike vände mot segerlöst Tyskland

Tyskland var fotbolls-VM:s stora besvikelse då laget åkte ut redan i gruppspelet. Även efter mästerskapet har det gått tungt för stornationen som kritiserats stort på hemmaplan. I bortamötet med världsmästaren Frankrike blev det förlust med 1-2 trots ledning och en stark första halvlek av tyskarna.(TT)
Publicerad 16 oktober 2018

Tyskland var fotbolls-VM:s stora besvikelse då laget åkte ut redan i gruppspelet.

Frankrikes Antoine Griezmann var matchens bästa spelare och han gjorde också fransmännens båda mål i den andra halvleken. Det senare på en omdiskuterad straff.

VM-mästaren har nu spelat 14 raka tävlingsmatcher utan att förlora.

Tyskland, med pressade förbundskaptenen Joachim Löw, har i sin tur bara lyckats ta en poäng på höstens tre Nations League-matcher.

Lars Lagerbäck tog sin andra raka seger med sitt Norge efter 1-0 hemma mot Bulgarien som laget förlorade mot på bortaplan för en dryg månad sedan.

Mohamed Elyounoussi gjorde matchens enda mål.