Första titeln sedan Paris för Nadal

Rafael Nadal tog sin första titel på nio månader när han vann finalen mot hemmaspelaren Juan Monaco (6-4, 6-1) i Buenos Aires ATP-turnering på söndagen.(TT)
Publicerad 2 mars 2015

Rafael Nadal tog sin första titel på nio månader när han vann finalen mot hemmaspelaren Juan Monaco (6-4, 6-1) i Buenos Aires ATP-turnering på söndagen. Den före detta världsettan från Mallorca hade inte vunnit en final sedan han tog sin totalt nionde titel i Franska öppna mästerskapen i Paris i juni förra året.

Nadal, som brottats med skador en längre tid, tog sig tack vare segern från fjärde till tredje plats på världsrankningen.