Fördel PSG mot Wolfsburg

Paris SG fick en drömstart på Champions League-semifinalen mot Wolfsburg. Med en 2-0-seger tog Paris-laget - med Caroline Seger och Kosovare Asllani i startelvan - ett rejält grepp om finalbiljetten. Första målet mot Nilla Fischers Wolfsburg placerads in redan i den elfte minuten.(TT)
Publicerad 18 april 2015

Första målet mot Nilla Fischers Wolfsburg placerads in redan i den elfte minuten.

Högerbacken Anna Blässe drog ner PSG:s Aurélie Kaci i straffområdet och domaren Pernilla Larsson plockade upp visselpipan, stoppade matchen och pekade på straffpunkten.

Minuten senare visade Sabrina Delannoy kyla från elva meter och gav gästerna ledningen med 1-0. I den 26.e minuten ökade sedan Shirley Cruz Traña på till 2-0, och gav därmed PSG ett bra utgångsläge inför returen i Paris den 26 april.

Det är dock en match som mittfältaren Kheira Hamraoui missar då hon drog på sig ett rött kort med tre minuter kvar av att spela.