Olimb: "Mycket att jobba med"

Trea i grundserien förra säsongen - nu fyra raka SHL-matcher utan seger. - Vi har mycket att jobba med, säger Linköpings nyförvärv Mathis Olimb, som utgick med en knäskada, efter 2-3-förlusten i förlängning borta mot Rögle.(TT)
Publicerad 29 september 2016

Drygt fem minuter in på den tredje perioden tacklade Rögles David Åslin bortalagets nyförvärv Mathis Olimb över knäet i Lindab Arena. Påföljden blev matchstraff för Åslin.

””

"Ont och ömt"

Norrmannen, som ännu är poänglös i SHL i sin nya klubb, försökte spela i det efterföljande fem minuter långa numerära överläget, men fick sedan ge upp.

””
””

Ställningen i matchen var då 2-2, men Linköping lyckades inte utnyttja det långa numerära överläget. I stället gick matchen till förlängning och där avgjorde Bryan Lerg i ett friläge med 49 sekunder kvar att spela.

””

"Inte gräva ner sig"

Förlusten var alltså Linköpings fjärde raka nederlag, varav de två senaste har kommit i förlängning.