Femte raka för Modo

Modo fortsätter att samla trepoängare i hockeyallsvenskan. Den senaste - efter 4-2 hemma mot tabelltvåan Oskarshamn - ordnades dock först efter att laget lyckades vända på ett 1-2-underläge. Daniel Sylwander satte kvitteringen efter 2.(TT)
Publicerad 20 februari 2019

Modo fortsätter att samla trepoängare i hockeyallsvenskan.

Den senaste - efter 4-2 hemma mot tabelltvåan Oskarshamn - ordnades dock först efter att laget lyckades vända på ett 1-2-underläge.

Daniel Sylwander satte kvitteringen efter 2.26 minuter av tredje perioden och nästan en minut senare såg Linus Pettersson till att hemmalaget ledde med 3-2. Med Henrik Björklunds 4-2 säkrades segern i Fjällräven center, vilket innebär att tabellfyran Modos segertrend nu är uppe i fem raka matcher.

För trean Bik Karlskoga blev det ett mindre trendbrott, efter två raka förluster. Fredrik Forsberg, Juliuz Persson, Oliver Eklind och Tor Immo stod för målen i 4-1-segern hemma mot Björklöven.

I botten av tabellen tog Almtuna en viktig seger med 3-0 borta mot Tingsryd.

AIK är i fortsatt ledning på 93 poäng, tre före Oskarshamn.