En boll för mycket för Nordfeldt

Heerenveen, med svenskarna Kristoffer Nordfeldt, Sam Larsson och Simon Thern från start, spelade 2-2 hemma mot Vitesse i den första matchen i den nederländska ligans kvalspel om en plats i höstens Europa League. Gästernas ledningsmål i mitten av första halvlek lär bli omdiskuterat.(TT)
Publicerad 28 maj 2015

Gästernas ledningsmål i mitten av första halvlek lär bli omdiskuterat. När den georgiske landslagsmannen Valeri Kazajsjvili petade in bollen låg nämligen ytterligare en boll i straffområdet framför Heerenveens svenske landslagsmålvakt Kristoffer Nordfeldt.

Luciano Slagveer kvitterade efter en dryg halvtimme. I 66:e minuten tog gästerna ledningen på nytt, men Mark Uth kvitterade till 2-2, ett mål där Sam Larsson var med i förarbetet.