Edsbyn vände och vann

Topplaget Edsbyn fick en oväntat svettig kväll mot nästjumbon och nykomlingen Tellus i bandyns elitserie. Till slut kunde hemmastjärnorna dra en lättnaden suck och räkna in en 4-2-seger. Oscar Wikblad sköt två av målen. Segern kom tack vare tre raka mål, varav två i den andra halvleken.(TT)
Publicerad 18 januari 2017

Segern kom tack vare tre raka mål, varav två i den andra halvleken.

När hemmalaget gjorde 1-0 genom Jonas Edling i tredje minuten såg det ut att bli en lugn kvälls färd mot två poäng. Men två Tellusmål - genom Jonas Enander och William Hallberg - på två minuter precis efteråt vände matchen.

Wikblad kvitterade efter en dryg halvtimme och svarade också för 3-2-målet i 55:e minuten. Mattias Hammarström säkrade segern med 4-2-målet i 77:e minuten.

Edsbyn är, med en match mer spelad, en poäng bakom ledande Villa Vänersborg medan Tellus ligger kvar som nästjumbo.