Dubbel vändning av Modo

Modo kom till torsdagens allsvenska hockeymöte med AIK med tre raka förluster. Och mycket talade för en fjärde när AIK:s gjorde 3-1 i slutet av den andra perioden. Då kom vändningen för Örnsköldsvikslaget, som åkte ur SHL i våras. Tredje perioden var drygt sex minuter gammal när Kristian Jakobsson reducerade.(TT)
Publicerad 29 september 2016

Modo kom till torsdagens allsvenska hockeymöte med AIK med tre raka förluster. Och mycket talade för en fjärde när AIK:s gjorde 3-1 i slutet av den andra perioden.

Då kom vändningen för Örnsköldsvikslaget, som åkte ur SHL i våras. Tredje perioden var drygt sex minuter gammal när Kristian Jakobsson reducerade. Sex minuter senare kom kvitteringen genom Emil Molin. Efter ytterligare tre minuter gav Austin Farley, som även gjort Modos 1-0-mål i första perioden, bortalaget ledningen. Och när AIK tog ut målvakten i jakt på en utjämning kom avgörandet i tom kasse genom Patrik Karlkvist.

I och med torsdagens seger klättrade Modo tre placeringar till nionde plats. AIK är kvar som tabellfyra.