Djurgården föll tungt i CHL

Djurgården åkte på en 3-4-förlust i CHL-ishockeyn hemma mot tjeckiska Trinec, trots ledning när bara drygt sju minuter återstod på Hovet. Gästerna kvitterade för tredje gången i matchen innan Aron Chmielewski satte segermålet för Trinec i slutminuterna.(TT)
Publicerad 7 september 2018

Efteråt var Djurgårdens tränare Robert Ohlsson missnöjd, inte minst med spelet i numerärt överläge som han menade smittade av sig på övriga spelet.

””

Djurgården vann i förra veckan bortamötet med Trinec med 6-1, men bjöd nu in tjeckerna i gruppspelet. Stockholmarnas mål gjordes av Emil Bemström, Andreas Engqvist och Daniel Brodin.