Quaison målskytt för Palermo

Robin Quaison sköt sitt första mål för säsongen för Palermo - men hans lag åkte ändå på en storförlust borta mot Roma, 1-4. Segern gjorde att Roma hakade på i toppen som spetsat till sig efter Milans seger över Juventus i lördags. Juventus leder fortfarande serie A, men bara två poäng före Roma och Milan.(TT)
Publicerad 23 oktober 2016

Robin Quaison sköt sitt första mål för säsongen för Palermo - men hans lag åkte ändå på en storförlust borta mot Roma, 1-4.

Segern gjorde att Roma hakade på i toppen som spetsat till sig efter Milans seger över Juventus i lördags.

Juventus leder fortfarande serie A, men bara två poäng före Roma och Milan. Palermo ligger näst sist.

Quaison byttes in i den 69:e minuten på Olympiastadion i Rom och slog till elva minuter senare med ett skott som satt i Romamålvakten Wojciech Szczesnys högra hörn. Då ledde Roma redan med 3-0.

Inter åkte på tredje raka förlusten, 1-2 borta mot Atalanta, ett nederlag som kan kosta nederländske tränaren Frank de Boer jobbet.

””

Inter, som är nere på 14:e plats i tabellen, sänktes av en straff i 88:e minuten som hemmalagets Mauricio Pinilla förvaltade.