Dahlén och stolparna räddade Timrå

Oskarshamn var på väg att överta serieledningen i hockeyallsvenskan - men laget hade stolparna, Timrås jättelöfte Jonathan Dahlén och egna målvakten Ludvig Engsund emot sig.(TT)
Publicerad 22 november 2017

I ledning med 2-1 träffade Oskarshamn målramen tre gånger i tredje perioden innan Engsund slarvade med pucken bakom mål och gav Dahlén möjligheten att kvittera till 2-2 - hans nionde fullträff på 13 matcher.

Timrås 19-åriga stjärna spelade även fram till Jakob Olofssons 1-1 och Erik Karlssons avgörande 3-2 i förlängningen. I och med segern är Timrå fortsatt tabelletta.

Pantern tog sig upp på fjärde plats via 3-2 efter förlängning mot Björklöven. Lukas Haudum gjorde sina två första mål för säsongen. Det första, som betydde 2-2, satte han i powerplay med nio sekunder kvar av tredje perioden och det andra 1.15 in i förlängningen.

Trean Leksand, med ett måls bättre målskillnad än Pantern, föll med 0-2 borta mot Almtuna.