Missnöjd Guardiola trots Cityseger

Till slut enkla 3-0 borta mot Huddersfield innebär att Manchester City tog rygg på Liverpool i titeljakten i Premier League-fotbollen. Ändå var tränaren Pep Guardiola inte nöjd: - Vi måste kunna begära mer av oss själva.(TT)
Publicerad 20 januari 2019

Ett mål i första halvlek genom Danilo och två snabba fullträffar direkt efter paus gav till slut Manchester City en lugn eftermiddag borta mot Huddersfield.

Raheem Sterling nickade in 2-0 i 54:e minuten och Leroy Sané placerade in 3-0 i 56:e.

Det innebar tre nödvändiga poäng för Manchester City som reducerade Liverpools försprång till fyra poäng.

Tränaren Pep Guardiola rynkade ändå på näsan över insatsen.

””

Om titeljakten sade han:

””

Serietrean Tottenham är nio poäng efter ledande Liverpool och höll sig kvar i titeljakten med ett sent segermål, 2-1, i bortaderbyt mot nästjumbon Fulham. Bara sekunder återstod av tilläggstiden när Harry Winks nickade in segermålet i 93:e minuten. Tottenham vände 0-1 till 2-1 i andra halvlek och 1-1-målet från Dele Alli kom också på nick.

Det blev dock en dyrköpt seger för ett redan skadedrabbat Tottenham då Dele Alli fick halta av planen med en känning i vänster baksida.