Chicharito jubilerade med handsmål

Javier "Chicharito" Hernandez gjorde sitt 50:e Premier League-mål när West Ham besegrade nästjumbon Fulham i Londonderbyt med 2-1. Det var dock ett kontroversiellt jubileumsmål från mexikanen.(TT)
Publicerad 22 februari 2019

Javier "Chicharito" Hernandez gjorde sitt 50:e Premier League-mål när West Ham besegrade nästjumbon Fulham i Londonderbyt med 2-1.

Det var dock ett kontroversiellt jubileumsmål från mexikanen.

Kvitteringsmålet till 1-1 i den 29:e minuten kom efter en tilltrasslad situation efter hörna och av reprisbilderna att döma tog Chicharito handen till hjälp. Men eftersom VAR inte används i Premier League ännu upptäcktes det aldrig.

Chicarito, som gjort 37 av sina mål för Manchester United, är den förste mexikanen som når 50 mål i Premier League.

Issa Diop nickade in 2-1-målet fem minuter före paus och Michael Antonio använde också huvudet när han gjorde 3-1 i 91:a minuten. Det var en välkommen seger för West Ham som bröt en fem matcher lång segerlös svit med FA-cupen inräknad.

Watford körde över Cardiff på bortaplan och vann med förkrossande 5-1. Gerard Deulofeu gjorde hattrick och Troy Deeney två mål. Ken Sema fick ingen speltid för Watford, som klättrade till sjunde plats, utan blev kvar på bänken hela matchen. Cardiff ligger kvar precis ovanför nedflyttningsstrecket.