Broberg avgjorde derbyt i sista sekunden

Hälsingederbyt mellan Broberg/Söderhamn och Edsbyn blev en rafflande historia. I den 62:a minuten gjorde Jonas Edling 2-2 på straff för bortalaget Edsbyn. Ett resultat som stod sig - fram till matchens sista sekund.(TT)
Publicerad 16 november 2018

Hälsingederbyt mellan Broberg/Söderhamn och Edsbyn blev en rafflande historia. I den 62:a minuten gjorde Jonas Edling 2-2 på straff för bortalaget Edsbyn. Ett resultat som stod sig - fram till matchens sista sekund. Då fick hemmalagets Martin Söderberg in bollen i mål vilket gav Broberg/Söderhamn segern med 3-2.

Det var Broberg/Söderhamns andra seger på sju matcher under hösten, och lagets första på hemmaplan.

I kvällens andra tillställning vann Sandviken hemma mot Hammarby med 5-3. Sandviken hade 3-0 efter den första halvleken - ett underläge som Hammarby inte orkade hämta igen.