BP har hittat formen

Efter den otroligt svaga inledningen på superettan tycks Brommapojkarna ha hittat formen. På måndagskvällen besegrade den exallsvenska klubben Sirius med 1-0, vilket var fjärde raka matchen utan förlust.(TT)
Publicerad 27 juli 2015
Efter den otroligt svaga inledningen på superettan tycks Brommapojkarna ha hittat formen. På måndagskvällen besegrade den exallsvenska klubben Sirius med 1-0, vilket var fjärde raka matchen utan förlust. Matchens enda mål kom i den 31:a minuten och gjor

Matchens enda mål kom i den 31:a minuten och gjordes av den 20-årige offensive mittfältaren Stefano Vecchia Holmquist.

I och med segern klev Brommapojkarna förbi Ängelholm och lämnade nedflyttningsplatserna i tabellen. Sirius, som imponerat under säsongen, ligger kvar på allsvensk kvalplats - men nu på samma poäng (29) som Degerfors. Jönköpings Södra toppar alltjämt superettan med 41 inspelade poäng.