Bortamål räddade Frankfurt

Den schweiziska anfallaren Haris Seferovic mål borta mot Nürnberg på måndagen håller Frankfurt kvar i bundesligafotbollen. Frankfurt fick bara oavgjort, 1-1, i hemmamötet i kvaldrabbningen. Målet i 66:e minuten gav Frankfurt segern och 2-1 sammanlagt. Det var EM-uttagne Seferovics första mål sedan november.(TT)
Publicerad 23 maj 2016

Den schweiziska anfallaren Haris Seferovic mål borta mot Nürnberg på måndagen håller Frankfurt kvar i bundesligafotbollen. Frankfurt fick bara oavgjort, 1-1, i hemmamötet i kvaldrabbningen. Målet i 66:e minuten gav Frankfurt segern och 2-1 sammanlagt. Det var EM-uttagne Seferovics första mål sedan november. Och det innebar att Niko Kovac, som tog över som tränare med nio omgångar kvar, lyckades hålla laget kvar i högstaligan.