Barcelona tangerade klubbrekord

Barcelona tangerade klubbrekordet på 28 matcher utan förlust via en 2-0-seger borta mot Levante. Luis Enrique gjorde sin 100:e match som tränare och fick se sitt lag vinna utan att imponera. Barcelona fick hjälp av Levantes David Navarro som styrde Jordi Albas inlägg i eget mål i mitten av första halvlek.(TT)
Publicerad 7 februari 2016

Barcelona tangerade klubbrekordet på 28 matcher utan förlust via en 2-0-seger borta mot Levante.

Luis Enrique gjorde sin 100:e match som tränare och fick se sitt lag vinna utan att imponera. Barcelona fick hjälp av Levantes David Navarro som styrde Jordi Albas inlägg i eget mål i mitten av första halvlek. Luis Suárez fastställde slutresultatet på tilläggstid.

Segern var den tionde i följd och ger Barcelona ett försprång till Atlético Madrid på tre poäng, med en match färre spelad.

””

Pep Guardiola ledde katalanerna till 28 matcher utan förlust 2010-2011.

John Guidetti byttes in i Celta Vigos hemmamöte med Sevilla och var nära att bli matchhjälte. Men svenskens avslut räddades av målvakten Sergio Rico Gonzalez och matchen slutade 1-1.