Båda NHL-målvakterna skadade

Båda Floridas NHL-målvakter skadades i matchen mot Toronto. Då fick målvaktstränaren Robb Tallas sätta på sig målvaktsutrustningen. Men Roberto Luongo, som utgick tidigt i matchen, kom tillbaka och slutförde matchen som Toronto vann med 3-2.(TT)
Publicerad 4 mars 2015

Luongo fick en puck i huvudet i första perioden och fick lämna över till Al Montoya. Luongo röntgades, för att se om han fått en hjärnskakning, och bytte om till civila kläder. Montoya åkte på en ljumskskada i början av tredje perioden, men stod kvar i målet i flera minuter medan klubben försökte få Tallas godkänd för spel. Klubben övervägde även att låta centern Derek MacKenzie ta över burväktandet. Tallas blev till slut godkänd men då gav också Luongo klartecken för spel.

Florida säger att Montoya är "ganska så skadad" och att det är troligt att man kallar på förstärkning på målvaktssidan.