Storklubbarna mot cupsemi

Atlético Madrid står med ena benet i spanska cupens semifinal. Detta efter klara 3-0 mot Eibar i den första av två kvartsfinaler. Den franske storstjärnan Antoine Griezmann gav hemmalaget ledningen efter en knapp halvtimmes spel.(TT)
Publicerad 19 januari 2017

Atlético Madrid står med ena benet i spanska cupens semifinal. Detta efter klara 3-0 mot Eibar i den första av två kvartsfinaler.

Den franske storstjärnan Antoine Griezmann gav hemmalaget ledningen efter en knapp halvtimmes spel. Angel Correra utökade en kvart in i andra halvlek och med drygt 20 minuter kvar att spela stängde Kevin Gameiro butiken med sitt 3-0-mål. Returen spelas på onsdag.

Barcelona vann inte lika stort som Atlético Madrid men 1-0-segern borta mot Sociedad är ändå ett steg närmare semifinalspel. Neymar avgjorde på straff i 21:a minuten. På torsdag avgörs returen.