Arvidsson matchvinnare mot Colorado

Nashville-forwarden Viktor Arvidsson blev matchvinnare när han satte sitt första NHL-mål mot Colorado på hemmaplan, assisterad av Calle Järnkrok, och kammade hem segern.(TT)
Publicerad 9 oktober 2015
Nashville-forwarden Viktor Arvidsson blev matchvinnare när han satte sitt första NHL-mål mot Colorado på hemmaplan, assisterad av Calle Järnkrok, och kammade hem segern. Craig Smith hade gjort första målet när Arvidsson, som förra säsongen spelade sex

Craig Smith hade gjort första målet när Arvidsson, som förra säsongen spelade sex matcher för Nashville, 17 minuter in i första perioden säkrade en ledning med 2-0. Colorados Eric Staal sköt in 2-1 i tredje perioden på Bridgestone arena, bara för att strax konstatera att förlusten var ett faktum.

I Dallas debuterade Mattias Janmark på hemmaplan och såg till att sätta första målet mot Pittsburgh. Laget dominerade under säsongsöppningen och matchen slutade med 3-0 efter att Ales Hemsky och Hamie Benn följt Janmarks exempel.

För Colorado slutade det inte dock lika lyckligt mot Minnesota på Pepsi Center. Efter att ha lett med 4-1 i andra perioden, där Gabriel Landeskog stod för det tredje, öste Minnesota in fyra mål. Zach Parise gjorde hattrick och avgjorde matchen.