Andra raka segern för Malmö

Segern mot Växjö blev precis vad Malmö hoppades på. Ett trendbrott. Med 6-2 mot Timrå har SHL-klubben nu två raka trepoängare. Efter fyra raka förluster fick Malmö stopp på förlusttrenden med 3-1-segern hemma mot Växjö. Sedan kom nästa trepoängare av bara farten.(TT)
Publicerad 18 februari 2019

Efter fyra raka förluster fick Malmö stopp på förlusttrenden med 3-1-segern hemma mot Växjö.

Sedan kom nästa trepoängare av bara farten.

SHL-jumbon Timrå hakade på måltempot i nästan en och halv period, men efter det handlade det mesta och det bästa om hemmalaget.

Max Görtz satte 3-2 i powerplay efter 9.20 minuter av andra perioden. Kim Rosdahl - i sitt första byte - ökade på till 4-2 och innan perioden var över hade Konstantin Komarek gjort 5-2 i powerplay.

I slutet av tredje fastställde Axel Wemmenborn, som även inledde målskyttet, segersiffrorna till 6-2.

””

Timrås tränare Fredrik Andersson var inte allt för nöjd efter klubbens åttonde raka förlust.