AIK sätter press på Oskarshamn

AIK vände ett 0-1-underläge till 3-1-seger hemma mot Tingsryd och sätter press på serieledande Oskarshamn i hockeyallsvenskan. Tvåmålsskytten Eric Castonguay var en av det andraplacerade Stockholmslagets matchhjältar sedan han kvitterat till 1-1 i första perioden och satt 3-1 i tredje, båda målen i powerplay.(TT)
Publicerad 28 december 2018

AIK vände ett 0-1-underläge till 3-1-seger hemma mot Tingsryd och sätter press på serieledande Oskarshamn i hockeyallsvenskan.

Tvåmålsskytten Eric Castonguay var en av det andraplacerade Stockholmslagets matchhjältar sedan han kvitterat till 1-1 i första perioden och satt 3-1 i tredje, båda målen i powerplay. AIK:s Andreas Hjelm avgjorde mötet med tabellelvan med sitt 2-1-mål i andra perioden.

Segern innebar att AIK knappade in på Oskarshamn, från sex till tre poäng i en haltande tabelltopp. Serieledaren tar emot Vita Hästen under lördagen.