Annons
Nyheter
Vaktel på Nobelmenyn
Nobelmenyn är släppt och det här får gästerna äta under kvällen: Kolbakad havskräfta och kammussla med nässlor, ramslök och syltade vinteräpplen. Vaktel från Södermanland i svart vitlök och purjolöksaska med jordärtskocka, bevarad skogssvamp och jus på rostat kycklingskinn och senapsfrö.(TT)
Publicerad 10 december 2016
Nobelmenyn är släppt och det här får gästerna äta under kvällen:
Kolbakad havskräfta och kammussla med nässlor, ramslök och syltade vinteräpplen.
Annons
Vaktel från Södermanland i svart vitlök och purjolöksaska med jordärtskocka, bevarad skogssvamp och jus på rostat kycklingskinn och senapsfrö.
Sudachimoln med hjortronsorbet, misosmulor och friterat rispapper.
Kocken Sayan Isaksson lovade konserver i årets meny - och troligen är det den "bevarade skogssvampen" som står för den delen. Han har komponerat för- och huvudrätten och konditorn Daniel Roos efterrätten.
TT
Annons
Annons
Annons
Annons