Annons
Nyheter

Supertrendig urtidsmat på påskbordet

Snyggt, trendigt och med tusen variationer - nu har ägget kommit upp i smöret! Nu i påsk står ägg på nästan varje påskbord, men det finns många sätt att variera det klassiska, kokta påskägget. Ägg är ett av våra äldsta och mest basala livsmedel.(TT)
Publicerad 29 mars 2015
Snyggt, trendigt och med tusen variationer - nu har ägget kommit upp i smöret! Nu i påsk står ägg på nästan varje påskbord, men det finns många sätt att variera det klassiska, kokta påskägget. Ägg är ett av våra äldsta och mest basala livsmedel. Och ka
Snyggt, trendigt och med tusen variationer - nu har ägget kommit upp i smöret! Nu i påsk står ägg på nästan varje påskbord, men det finns många sätt att variera det klassiska, kokta påskägget. Ägg är ett av våra äldsta och mest basala livsmedel. Och ka

Ägg är ett av våra äldsta och mest basala livsmedel. Och kanske just därför tyckte Tove Nilsson att det fanns anledning att skriva en särskild kokbok som bara handlar om ägg.

””

Ägg är en djupt personlig sak, tycker hon. Få maträtter är förknippade med så många tvärsäkra uppfattningar.

””
Annons

Det är inte mycket som kan mäta sig med ett vanligt, perfekt kokt ägg, tycker hon. Fast till påsk kan man piffa till äggkoket.

””

TT

Annons
Annons
Annons
Annons