Annons

Tysk storklubb jagar Larsson: "Det finns intresse"

Johan Larsson, 23, kan snart vara förlorad för Elfsborg. I går var tyska Bundesligaklubben Eintracht Braunschweigs sportdirektör Marc Arnold på Gamla Ullevi för att specialstudera högerbacken.
Sport • Publicerad 18 augusti 2013
Foto: Robin Nordlund / TT /

Larssons succésäsong har knappast gått obemärkt förbi – och flera klubbar från Holland, Tyskland och England har redan varit på plats i Borås för att spana in ett potentiellt nyförvärv.

Elfsborgsspelaren agent Carl Fhager har hela tiden varit tystlåten om framtiden – men enligt uppgift till BT har han senaste veckan fört intensiva diskussioner med Bundesliganykomlingen Eintracht Braunschweig.

Annons

– Det finns ett intresse på bred front för Johan, men inte mer än så i dag. Vad jag vet finns inget konkret bud från något håll, säger Fhager.

Till mötet med Blåvitt i Göteborg hade Fhager dock bjudit in Eintracht Braunschweigs sportdirektör, den tidigare spelaren, Marc Arnold. Från långt ner på läktarplats syntes de diskutera matchen – och med största säkerhet Johan Larsson.

Men när BT frågar Arnold om just Larsson ett par minuter efter slutsignal låtsas han som ingenting:

– Jag är här för att skaffa mig en bild, en bättre bild, av den svenska fotbollen. Det är allt, säger han.

Läs mer i dagens BT eller i e-tidningen här.

David Axelsson
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons