Torsdag: följ Elfsborgs träningsmatch mot Örebro på bt.se

Fotboll Artikeln publicerades
Foto: Adam Ihse/TT

BT tv-sänder torsdagsmatchen för inloggade.

13.30: Elfsborg–Örebro

Träningsmatch på Visingsö, där Elfsborg är på träningsläger.

Kommentatorer: Linus Dahlbäck, Borås Tidning, och David Hellsing, Nerikes Allehanda.

Så gör du för att se matchen:

Om du redan är prenumerant: Logga in på sajten eller i appen MinBT. Matchen hittar du längst upp i flödet när starten närmar sig.

Om du redan är prenumerant men inte aktiverat ditt konto: Tryck på knappen ”Logga in” längst upp till höger. Välj ”Klicka här för att aktivera ett konto. Fyll i formuläret och ange ett lösenord för att komma i gång”.

Om du inte är prenumerant: Tryck här för att teckna ett konto. Du kan skaffa en dygnsprenumeration eller teckna ett digitalt konto där du även får tillgång till alla våra livesändningar framöver.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.