Annons

Tidigare Elfsborgsmålvakten nära Sirius

Tidigare Elfsborgsmålvakten Joakim Wulff, 39, är nära ett kontrakt med allsvenska klubben Sirius, enligt Laholms tidning.
Fotboll • Publicerad 28 april 2018
Joakim Wulff, här i Östertröjan, är nära en sensationell comeback i Allsvenskan efter ett kontraktsförslag från Sirius.
Joakim Wulff, här i Östertröjan, är nära en sensationell comeback i Allsvenskan efter ett kontraktsförslag från Sirius.Foto: ADAM IHSE / TT

Joakim Wulff, som representerade Elfsborg mellan 2009-2010 och spelade nio matcher, har de senaste fyra säsongerna vaktat målet i Varberg.

Efter fjolårets säsong har han dock varit klubblös och bland annat tränat med Falkenberg och på egen hand. Nu ser han dock ut att göra en comeback mellan stolparna.

Annons

Laholms Tidning rapporterar att den numera 39-åriga målvakten har fått ett erbjudande av den allsvenska klubben Sirius som har en vakat plats i truppen sedan Joshua Wicks stängdes av för doping.

– De ringde mig i lördags och frågade lite om min status. Jag förklarade att jag har tränat med Falkenberg och på egen hand och de undrade då om jag var intresserad av att komma upp och visa upp mig i en U21-match. Och självklart var jag det, säger Wulff till tidningen.

Wulffs insats i matchen, där han höll nollan och stoppade två frilägen, kan nu ha gett honom en plats i truppen. Till LT-sporten säger han att han har fått indikationer på att han kommer att vara förstavalet i Sirius och att det lutar åt att han tackar jag till kontraktserbjudandet.

Jasmin FrljevicSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons