Annons

Skadeproblem: Hult och Larsson kallas in till landslaget

Niklas Hult och Johan Larsson kallas in till landslaget efter skadekänningar på Augustinsson och Krafth.
Fotboll • Publicerad 21 mars 2018

Fotbollslandslaget har skadebekymmer på backsidan. Emil Krafth tränade inte alls på onsdagen på grund av ryggbesvär och Ludwig Augustinsson klev av med en känning i baksidan av låret.

– Emil Krafth hade en känning av tidigare ryggproblem när han kom till samlingen, och den kände han av i dag. Det ska medicinskt kollas hur det ser ut, säger medieansvarige Staffan Stjernholm.

Annons

Augustinsson ska magnetkameraundersökas.

De gamla lagkamraterna Niklas Hult och Johan Larsson återförenas i landslaget.
De gamla lagkamraterna Niklas Hult och Johan Larsson återförenas i landslaget.Foto: ADAM IHSE / TT

Nu kallas ex-elfsborgarna Niklas Hult och Johan Larsson in till truppen. Greklandsproffset har sedan tidigare sex A-landskamper på meritlistan. Johan Larsson har gjort fyra A-landskamper och var med i truppen när Sverige säkrade VM-biljetten efter bragden i Milano. Nu får Bröndbyproffset chansen att försöka övertyga förbundskaptenen Janne Andersson om att han är en spelare för VM-truppen.

Larsson och Hult väntas dyka upp på plats i Stockholm redan till kvällen.

– Johan var med oss i playoff i höstas och Niklas har varit med flera gånger tidigare på vägen fram. Det tråkiga är att Emil och Ludde får lämna och det roliga är att vi får se Johan och Niklas i stället, säger Janne Andersson till svenskfotboll.se.

Landslaget möter Chile i en landskamp på lördag och Rumänien tre dagar senare.

Jasmin FrljevicSkicka e-post
TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons