Rohdén målskytt för Crotone

Under söndagen spelade ex-elfsborgarna Marcus Rohden, Johan Larsson och Viktor Claesson.
Fotboll • Publicerad 24 september 2017

Marcus Rohdén hade en förträfflig dag i Italien. 26-åringen gjorde Crotones andra mål i 2–0-segern hemma mot nykomlingen och jumbon Benevento. Mittfältaren hittade nätet i minut 58. Laget ställde om, han fick en klackpassning bakåt i straffområdet och sköt in bollen i mål. Till hans och medspelarnas stora glädje.

Johan Larsson spelade hela matchen när Bröndby mötte Hobro borta och vände underläge till vinst med 2-1.

Bröndby spelar borta mot Hobro med Johan Larsson i laget och det står 1-1 efter 65 minuter.

Krasnodar förlorade hemma mot Zenit St Petersburg med 0-2. Viktor Claesson spelade alla 90 minuter.