Annons

Överlägsen Adriansson rycker i motocross-SM

Regerande motocrossmästaren Sandra Adriansson vann båda heaten när motocross-SM:s fjärde deltävling kördes på Bogebanan i Ulricehamn.
Sport • Publicerad 17 juni 2012

Adriansson, som kör för FMCK Borås, var helt överlägsen i det första heatet. Hon låg tvåa i starten, men ledde redan efter 15 sekunders åkning. Resten var ren defilering.

I det andra heatet gav Boråstjejen sina konkurrenter handikapp. Som synes på det här filmklippetså fick Adriansson ett stopp i starten, och hon kom rejält efter från början. Men redan efter ett varv var hon uppe på femte plats. Och efter drygt halva heatet hade hon passerat samtliga konkurrenter.

Efter åtta av tolv SM-heat leder Adriansson nu mästerskapet med 22 poängs marginal. Man får 20 poäng för varje heatseger. Boråstjejen har redan samlat sju sådana 20-poängare i år.

Peter Elvemo
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons