Norrby förlorade hemma mot Öster.
Det blev 0-2.
Och nu ligger det blåvita laget från Borås åter på kvalplats nedåt.
Fotboll • Publicerad 24 september 2017

Norrby och Öster skapade ett par lägen vardera i den första halvleken. Nino Osmanagic hade exempelvis ett superskott som sökte sig mot krysset och som Östers målvakt tvingades göra en tuff räddning på. Men det var mållöst i halvtid.

Efter paus öppnade Norrby bra. De satte press omgående och hade en frispark i kryssribban. Men istället för att göra ett mål framåt släppte de in en boll bakåt i minut 57. Robin Östlind lurade sig fram in i straffområdet och tryckte in 1-0, via ena stolpen.

Trots att Norrby länge jagade en kvittering blev det inget mål framåt för hemmalaget. Öster avgjorde på tilläggstid och vann med 2-0.

En tung förlust för Norrby som nu åter är nere på kvalplats nedåt efter att Gefle vann borta mot Syrianska.