Annons

Majstorovic skriver på för AIK

AIK värvar landslagsmittbacken Daniel Majstorovic. När transferfönstret öppnas i sommar skriver han på för 2,5 år.
Sport • Publicerad 15 maj 2012
Majstorovic har kritat på för AIK:
Majstorovic har kritat på för AIK:Foto: Anders Wiklund/Scanpic

"Det är med stor glädje och stolthet som jag sätter på mig AIK-tröjan", säger Majstorovic till aikfotboll.se.

Majstorovic, 35, spelar just nu i skotska Celtic. "Maestro" skadade knät i februari och kan inte spela i fotbolls-EM i sommar. Han kommer ändå att åka med landslaget till Ukraina, både för att stötta landslaget och för att få rehabiliteringshjälp av landslagets medicinska team.

Annons

När han ska kunna debutera för AIK är oklart. Sannolikt blir det inte förrän i augusti eller september.

"Jag har stora förhoppningar inför framtiden tillsammans med klubben och ser fram emot de kommande två och ett halvt åren. Nu är det full fart som gäller", säger Majstorovic.

Han inledde sin fotbollskarriär i Brommapojkarna och spelade därefter i Fortuna Köln, Västerås, Malmö FF, Twente, Basel, AEK Aten och sedan hösten 2010 i Celtic. Efter åtta år utomlands återvänder han till allsvenskan.

"Daniels personlighet och fotbollsegenskaper tillför AIK dynamik och kompetens. Det tillsammans med hans unika erfarenhet från såväl internationellt spel som i landslag och klubblag utvecklar både laget och klubben på såväl kort som lång sikt", säger AIK:s sportchef Jens T Andersson.

TT
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons