Live–TV: Följ den sista SM-deltävlingen i motocross

Motocross Artikeln publicerades

SM avslutas i Tibro. BT sänder live för inloggade.

10.10: SM i motocross

Deltävling sju av sju

Extern femkamerasändning med kommentator.

Så gör du för att se tävlingen

Om du redan är prenumerant: Logga in på sajten eller i appen MinBT. Sändningen hittar du längst upp i flödet när starten närmar sig.

Om du redan är prenumerant men inte aktiverat ditt konto: Tryck på knappen ”Logga in” längst upp till höger. Välj ”Klicka här för att aktivera ett konto. Fyll i formuläret och ange ett lösenord för att komma i gång”.

Om du inte är prenumerant: Tryck här för att teckna ett konto. Du kan skaffa en dygnsprenumeration eller teckna ett digitalt konto där du även får tillgång till alla våra livesändningar framöver.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.