Jättegenomgång: Allt om alla serier – från Elfsborg till division sex

Fotboll ,
Foto: Arkivbilder

I årets 15:e avsnitt av BT Fotboll sammanfattas samtliga A-lagsserier – från Elfsborg i allsvenskan till bottenstriderna i division sex.

Dessutom utses ett gäng pristagare i en spontan fotbollsgala i ljudform.

Vilken klubb utses till Årets förening? Hur glad blev Elfsborgs Jesper Karlsson när han förstod att hans gula kort i lördags var historiskt? Hur många Sjömarkenspelare är klara för Elfsborgs nya damlag? Och vem har dragit på sig flest varningar i hela Sjuhärad den här säsongen?

Svaren på de frågorna och en mängd andra kommer i BT Fotbolls färskaste avsnitt. Podcasten drivs av BT:s Oskar Pålsson och Fabian Andersson. Du kan lyssna här i artikeln, via Spotify, Acast eller Itunes Podcaster. Sök efter BT Fotboll så hittar du avsnittet.

 

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.