BT sänder Elfsborgs genrep

Fotboll Artikeln publicerades
Elfsborg får en sista genomkörare nere i Halland.
Foto: Sanna Tedeborg
Elfsborg får en sista genomkörare nere i Halland.

BT har fyra sändningar för inloggade i helgen. En av dem är matchen HBK-Elfsborg.

Det är en intensiv tv-helg på bt.se med tre matcher på lördag och hästhoppning på söndag.

Lördag 23/3

12.00 Norrby-J-Södra, genrep inför allsvenskan. Kommentator: Linus Dahlbäck

14.00 HBK-Elfsborg, genrep inför allsvenskan. Sändningen är ett samarbete med Hallandsposten som också står för kommenteringen.

15.00 Tygriket–Skövde. Första matchen i playoff 2, där lagen jagar en plats i innebandyns division I. Kommentator: Adam Åstrand.

Söndag 24/3

14.00 Finalhoppningen i Borås Grand Prix kommer att pågå ungefär 14-15.30. Kommentatorer: Viktoria Carlerbäck och Malin Larsson.

Vi har för närvarande problem med inloggningar på bt.se via mobiltelefonen. Problemet ska vara åtgärdat innan matchen men tillsvidare finns alternativa lösningar. Byt webbläsare på telefonen till Google Chrome eller gå in i inställning, hitta fliken som heter Safari och stäng av ”Spåra inte mellan webbplatser”.

Annars fungerar appen MinBT som vanligt – där kan du skapa ditt eget nyhetsflöde. Länk till iphone hittar du här och till andriod här.

Välkommen att kommentera Har du synpunkter på eller reflektioner kring det som sägs i texten? Välkommen att skriva en kommentar via tjänsten Ifrågasätt. Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Borås Tidning och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.