Annons

BT sänder Elfsborgs genrep

BT har fyra sändningar för inloggade i helgen. En av dem är matchen HBK-Elfsborg.
Fotboll • Publicerad 20 mars 2019 • Uppdaterad 21 mars 2019
Elfsborg får en sista genomkörare nere i Halland.
Elfsborg får en sista genomkörare nere i Halland.Foto: Sanna Tedeborg

Det är en intensiv tv-helg på bt.se med tre matcher på lördag och hästhoppning på söndag.

Lördag 23/3

12.00 Norrby-J-Södra, genrep inför allsvenskan. Kommentator: Linus Dahlbäck

Annons

14.00 HBK-Elfsborg, genrep inför allsvenskan. Sändningen är ett samarbete med Hallandsposten som också står för kommenteringen.

15.00 Tygriket–Skövde. Första matchen i playoff 2, där lagen jagar en plats i innebandyns division I. Kommentator: Adam Åstrand.

Söndag 24/3

14.00 Finalhoppningen i Borås Grand Prix kommer att pågå ungefär 14-15.30. Kommentatorer: Viktoria Carlerbäck och Malin Larsson.

Vi har för närvarande problem med inloggningar på bt.se via mobiltelefonen. Problemet ska vara åtgärdat innan matchen men tillsvidare finns alternativa lösningar. Byt webbläsare på telefonen till Google Chrome eller gå in i inställning, hitta fliken som heter Safari och stäng av ”Spåra inte mellan webbplatser”.

Annars fungerar appen MinBT som vanligt – där kan du skapa ditt eget nyhetsflöde. Länk till iphone hittar du här och till andriod här.

Malin HenriksonSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons