Annons

BT Fotboll kör live: ”Lite som en upptaktsträff”

En handfull spelare finns på plats när podden på onsdagen spelas in inför publik. Elfsborgs Jonathan Levi och Norrbys Nicklas Savolainen är två av dem.
– Jag ser det litet som en upptaktsträff, säger Oskar Pålsson.
Fotboll • Publicerad 9 april 2019
BT Fotboll lämnar studion.
BT Fotboll lämnar studion.

Efter tre avsnitt med i tur och ordning Stefan Andreasson, Marcus Översjö och Peter Wettergren i studion är det dags för BT Fotboll att möta publiken.

BT:s fotbollskrönikör Oskar Pålsson och bloggaren Ismet Tursic kör två set – först ett med fokus på de båda elitlagen Elfsborg och Norrby och sedan ett med lokalfotboll, där spelare från damernas division ett och BT-fyran intervjuas.

Annons

– Jag ser det litet som en upptaktsträff med ett gäng lokala gäster och kryddat med Jonathan Levi, som är tänkt som en nyckelspelare i Elfsborg, och Norrbys lagpappa Nicklas Savolainen, säger Oskar Pålsson och tillägger:

– Det har saknats ett forum där lokalfotbollen och elitfotbollen möts.

Inspelningen blir även smygpremiär för fotbollsbilagan, som når prenumeranterna på fredag.

Malin HenriksonSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons