”Elfsborg vinner – efter två sena mål”

På tisdagskvällen spelade Elfsborg sin fjärde träningsmatch för året på Borås Arena.
Division ett-laget Skövde AIK höll länge tätt – men Elfsborg vann efter två sena mål.
Fotboll • Publicerad 13 februari 2018

De inledande 45 minuterna var chansfattiga och Elfsborg hade mycket svårt att komma fram till några lägen. Skövde AIK låg tätt.

Efter paus byttes bland andra Jesper Karlsson in och han bidrog med fart, kreativitet och bra avslut. Elfsborg dominerade sedan spelet och skapade massvis av hörnor. Men första målet dröjde till den 87:e minuten. Hemmalaget ställde om efter en frispark från bortalaget och Arian Kabashi prickade in 1-0 med ett precist skott.

På tilläggstid fastställde Issam Jebali slutresultatet från kort avstånd.

Elfsborg har nu vunnit tre av fyra träningsmatcher 2018. På Gran Canaria besegrades Brann med 2-0, i helgen slog man Öis med 1-0 och nu då Skövde med 2-0. I januari spelade man 1-1 hemma mot Sarpsborg.

På måndag drar Svenska cupen igång med match mot Gais på Borås Arena.