Annons

Bosse Johansson hedersordförande i Elfsborg: ”Det var som fan”

Sune Lundqvist har valts som ordförande i IF Elfsborg. Samtidigt beslutade årsmötet att utse Bosse Johansson, efter 13 år som ordförande, till hedersordförande.
Fotboll • Publicerad 14 mars 2018
Bosse Johansson, till höger, avtackades efter sin 13 år långa sejour som ordförande i IF Elfsborg. Han utsågs också till hedersordförande i klubben. Till vänster står efterträdaren, Sune Lundqvist.
Bosse Johansson, till höger, avtackades efter sin 13 år långa sejour som ordförande i IF Elfsborg. Han utsågs också till hedersordförande i klubben. Till vänster står efterträdaren, Sune Lundqvist.Foto: Oskar Pålsson

Det har skrivits sex motioner till IF Elfsborgs årsmöte, som ser ut att kunna bjuda på fler diskussioner än vanligt. Hur klubben redovisar publik, ett gulsvart damlag och underlaget på Borås Arena är något av det som kommer att tas upp.

Sune Lundqvist.
Sune Lundqvist.

På årsmötet valdes även en ny ordförande. Valberedningens förslag var Sune Lundqvist, som när det blev officiellt beskrev det som ett hedersuppdrag. Några fler förslag inkom inte och han valdes enhälligt till ordförande.

Oskar PålssonSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons