Annons

Norrbys förlustfria svit bröts mot Gefle

På söndagen spelade Norrby sin fjärde match för säsongen.
Då kom första förlusten.
Gefle vann med 2–0.
Fotboll • Publicerad 22 april 2018
Foto: Jan Pettersson

Efter sju införskaffade poäng på tre matcher fanns det en god förhoppning hos Norrby om en tredje seger i rad.

Och det blåvita laget från Borås inledde förtroendeingivande. Lasse Nilsson, Ricky Yarsuvat, Abdelrahman Saidi och Alen Krasnici var ett par spelare som hotade Gefle tidigt med kreativitet, fart, finess och skottförsök.

Annons

Båda lagen hade ett gäng heta målchanser var i den första halvleken. Norrby och Gefle hade varsitt skott i ribban.

Den andra halvleken började trevande. Men i den 60:e minuten öppnades målskyttet. Adam Bergmark Wiberg snodde bollen efter en försvarsmiss i Norrby, sprang in i straffområdet och rullade in 1-0 bakom Mergim Krasniqi.

Minuten senare hade Norrby en dubbelchans att kvittera. Och de fortsatte jaga ett mål. Men det blev ingen upphämtning från deras sida.

Anton Kralj fastställde slutresultatet med ett klassmål. Han tog emot bollen strax utanför straffområdeslinjen och dunkade in den stenhårt.

Norrby inledde superettan med 2-2 borta mot Frej, vann sedan med 2-1 hemma mot Värnamo och skrällslog Halmstad borta med 2-0 för en dryg vecka sedan.

Inför matchen mot Gefle låg Norrby fyra. Efter söndagen ligger de femma.

I nästa omgång väntar Jönköpings Södra hemma som har startat säsongen med fyra raka förluster.

Här saknas innehåll

Adam ÅstrandSkicka e-post
Så här jobbar Borås Tidning med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons