Det blev 2-0 i träningsmatchen på Borås Arena.
Simon Olsson och Jesper Karlsson stod för målen.
Fotboll\nFotboll • Publicerad 16 mars 2018

Här saknas innehåll

Den första halvleken var händelsefattig. Elfsborgs vassaste chans var när en spelare i bortalaget var på väg att lyfta in bollen bakom sin egna målvakt. Landskrona hade ett långskott som ställde Kevin Stuhr-Ellegaard en aning. Han var nästan på väg att tappa in bollen i mål.

Efter paus var det betydligt högre tempo. Elfsborg var kreativare och skapade fler målchanser. Det gav utdelning. I minut 53 vann Viktor Prodell bollen i straffområdet. Han serverade Simon Olsson som placerade in 1-0 bakom Viktor Noring. 19 minuter senare slog Ibrahim Dresevic en långboll som hittade Jesper Karlsson. Den unge kantspelaren gjorde inget misstag utan lyfte in 2-0.

Det blev också slutresultatet i Elfsborgs genrep inför allsvenskan som startar 2 april.