I dag spelade Norrby sin första tävlingsmatch för säsongen.
Det blev förlust borta mot Sundsvall med 2-4 i svenska cupen.
Nyförvärven Lasse Nilsson och Richard Yarsuvat fick göra varsitt mål.
Fotboll • Publicerad 17 februari 2018
Norrbys Adam Eriksson i cupmötet med Sundsvall.
Norrbys Adam Eriksson i cupmötet med Sundsvall.Foto: Andreas Lidén, Sundsvalls Tidning

Norrby inledde piggt och förtroendeingivande. De stod upp bra mot Sundsvall. Men i minut 20 var det hemmalaget som tog ledningen. Peter Wilson sprang sig fri och prickade in bollen bakom målvakten Krasniqi. Precis så såg även 2-0 ut i den 48:e minuten.

Sundsvall startade den andra halvleken starkt och 3-0 kom i minut 55. Romain Gall drog till med ett superskott.

Åtta minuter senare fick nyförvärvet från Elfsborg, Lasse Nilsson, göra sitt första tävlingsmål för Norrby. Han vann en duell och sköt in bollen hårt.

Efter Linus Hallenius 4-1, fastställde Ricky Yarsuvat slutresultatet strax före fulltid.

Det blev alltså en 2-4-förlust för Norrby i den första gruppspelsmatchen i svenska cupen. Nästa söndag väntar BK Häcken hemma på Borås Arena.